Laster, smaad en de Waarheid 2 

Met deel 2 zou je misschien denken dat ik ga zeuren en klagen maar ik zal je eerlijk vertellen:

Het kan me allemaal eigenlijk niet zoveel schelen wat anderen denken of vinden van me.

Dat is de 'positieve' kant van Aspergers.. Ik vind het ook heerlijk om alleen te zijn.(alleen als het donker is, kun je het licht zien..)Kan me ook goed vermaken.

Dus tja, ik kan gaan zeuren over alle leugens die over me verteld zijn maar echt, mensen die dat geloven zomaar zijn toch niet echt de moeite waard. En het is allemaal zo kinderachtig dat het me nogal koud laat. En ik heb ook wel wat belangrijkers aan mijn hoofd (letterlijk) : mijn gezondheid.

Ik zal het ook vast wel op mezelf afgeroepen hebben oeeoam maar vooral nu ik weet hoe en waar het allemaal vandaan kwam en komt, is het allemaal wat rustiger in mn hoofd gelukkig.

Dus kan gaan zeuren over de buren, die me jaren lang hebben getreiterd, bespied, lastig gevallen en bedreigd en verhalen hebben verspreid dat ik een *vreemdganger (en een gluurder) ben en wat dan ook nog meer..

*Alleen maar omdat ze dachten dat ik nog een relatie had met mijn EX..en elke keer als ik een date, scharrel had of zo (of gewoon in de tuin zat/zit) stond de buurman vanachter de schutting me uit te maken voor PUTA (hoer..die gast is portugees)*

Super triest..daar heb ik, logischerwijs, mijn tijd niet aan verspild en nooit op  gereageerd. Hij kent me niet maar heeft enorm veel leugens over me verspreid, niet alleen deze, die mensen nog geloven ook!

*Ik had idd nogal een domme/vreemde relatie met mn ex maar het was totaal platonisch, al was die ook erg jaloers want die vertelde tegen sommigen ook dat we gewoon een relatie hadden..*

Ja mensen, dat is allemaal een giftige soep van Narcisme, jaloerzie, sabotage en smaad geworden door de jaren heen en ik ben daardoor nogal aardig gevaren..

En nu je het zegt, ik kan mijn zaterdag ook wat beter besteden dan hierover woorden vies te maken maar nu ik toch over de waarheid ben begonnen..

Ook al heb ik het allemaal door, ik houd m'n hoofd koel en laat me niet naar hun niveau trekken..Ze zijn tenslotte zelf ook in de zeik genomen met leugens over mij(en de meeste zijn nog dienstverleners ook, dan snap je mijn stilte..) 

Het is zulk dom gedrag dat ik er in mezelf erg om moet lachen hoe infantiel het is en hoe ze me onderschatten. Ik kan er alleen maar op neer kijken, op de kakkerlakken die ze zijn. En omdat ik het allemaal door heb, draai ik de rollen regelmatig om natuurlijk en ben ik hun alleen maar aan het gaslighten.(acteren kan ik ook beter ;))

En als je gaat vechten met varkens in de modder, wordt iedereen vies maar de varkens vinden het heerlijk! Dus laat de varkens maar in hun eigen schijt..

Moet ook slim wezen als 'army of one', krijg tenslotte nergens steun of bescherming..

Gelukkig dat ik een heel nuchter persoon ben (ondanks ik van Cannabis en Shrooms hou ;)) en me niet gek laat maken door dat infantiele, zielige, jaloers gedrag. 

En dat komt omdat ik van nature al behoorlijk van de pot gerukt ben! 

 Maw: als mensen je proberen gek te maken moet je gewoon doen alsof je gek bent ;p

de mzzle,

 Caro

Zie ook:

Laster, smaad en de waarheid Deel1