Laster, Smaad en de waarheid


Hier heeft een heel verhaal gestaan over alle (een paar..) leugens en roddels die iedereen maar gelooft over mij zonder het met mij eerst te bespreken..

Ik heb nu alles gewist want je gelooft toch alleen wat je wilt en de waarheid wil toch niemand horen/lezen..

Slimme mensen horen eerst alle kanten van het verhaal aan voordat je oordeelt maar weinig mensen zijn zo slim en geloven alle leugens maar al te  graag zodat ze zich beter kunnen voelen over zichzelf. Het is allemaal ook super kinderachtig gedrag, 

Geen zin om hier nog een woord over vuil te maken ook, Het zijn ook dingen uit een ver verleden..

Ik concentreer me liever op het heden.

Dus als je slim bent en mijn waarheid wilt weten, dan vraag je het maar aan mij persoonlijk, als je durft ;p

Caro

zie ook : deel2